Morsø

Plads i paneler til både Morten Messerschmidt og Peter Høeg

Politikere, rektorer, teaterdirektører og aktive kunstnere kommer til kulturmøde på Mors

Politikeren Morten Messerschmidt kommer til Kulturmødet Mors 2014. Arkivfoto

Politikeren Morten Messerschmidt kommer til Kulturmødet Mors 2014. Arkivfoto

MORS:Blandt de inviterede gæster til Kulturmødet Mors 2014 er så forskellige personligheder som den medievante DF-politiker Morten Messerschmidt og den ellers lidt mediesky succes-forfatter Peter Høeg.

Det siger lidt om bredden i arrangementet, at de begge to er blevet inviteret, og at de begge to har sagt ja til at komme til Mors og deltage i debatten på Kulturmødet fra 21. til 23. august.

Morten Messerschmidt skal deltage i en debat i Musikværkets store sal fredag formiddag under overskriften ”Hvad kan politikerne gøre for kulturen? Kulturens udfordringer - og løsninger”.

Her skal han med Clement Kjersgaard som ordstyrer debattere med kulturminister Marianne Jelved (R) og med forhenværende kulturminister Uffe Elbæk (Alternativet) - og selvfølgelig med folk i salen.

Forfatteren Peter Høeg skal deltage i to forskellige debatter.

Fredag eftermiddag stiller han som medstifter af foreningen Børns Livskundskab op i teltet Contempo bag Musikværket i en debat under overskriften ”Empati og sensitivitet - om følsomhed som guide”. I panelet sidder også Helle Jensen, der er formand for foreningen, og Helle Solvang er moderator.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.