Politiet bekræfter: Drabsmistænkte er medlem af rockerklubben Saturdarah

Politiet leder fortsat efter to mænd, som mistænkes for at stå bag knivdrabet på en 35-årig mand ved Haverslev

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

HAVERSLEV:Nordjyllands Politi leder fortsat intensivt efter en 24-årig mand og en 28-årig mand, som er mistænkt for at stå bag knivdrabet på en 35-årig mand i Haverslev.

Begge mænd er medlemmer rockerklubben Saturdarah, bekræfter vicepolitiinspektør Frank Olsen, Nordjyllands Politi.

Drabet, der skete omkring klokken 21.30 onsdag aften ved tankstationen ved motorvejsafkørslen ved Haverslev, har dog ikke forbindelse til rockermiljøet, mener politiet.

- Det er ikke vores opfattelse, at drabet er en del af en rocker- og bandekonflikt, men det kan have været en personlig konflikt, der ender i drab. Vi er stadig ved at udrede alle trådene, fortæller Frank Olsen og fortsætter:

- Og det er et komplekst og langvarigt arbejde. Derfor er det endnu for tidligt for os at udtale os præcist om motiv til drabet.

Vicepolitiinspektøren fortæller, at den 35-årige dræbte ikke havde banderelationer, men at han dog var kendt af politiet og havde relationer til det kriminelle miljø.

Politi: Meld jer selv

Selvom Nordjyllands Politi løbende får henvendelser fra borgere omkring de mistænkte, så er det endnu ikke lykkedes at anholde dem. Frank Olsen understreger dog, at politiet stadig leder efter de to mistænkte med uformindsket styrke.

- Vores efterforskning i sagen fortsætter på højtryk. Vi er stadig i gang med at afhøre vidner og undersøge en række tekniske spor på og omkring gerningsstedet. Der pågår en intens eftersøgning for at finde og pågribe de to mistænkte, understreger Frank Olsen, der opfordrer de to efterlyste til at melde sig selv.

- Jeg vil gerne opfordre dem til at melde sig selv til politiet, for det er bare et spørgsmål om tid, før vi får fat i dem, siger han.

De to efterlyste i drabssagen meldte sig selv til politiet natten til søndag 16. september og tidligt søndag morgen

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.