Se eller gense nordjysk valgtræf: Alle 14 partier bød ind

Mandag aften holdt de tre nordjyske medier valgtræf i Vrå. Her kunne nordjyderne igen komme helt tæt på folketingskandidaterne og blive lidt klogere på, hvor krydset skal sættes

De nordjyske politikere er altid engagerede, når det går løs med de store nordjyske valgtræf <i>Foto: Henrik Bo</i>

De nordjyske politikere er altid engagerede, når det går løs med de store nordjyske valgtræf Foto: Henrik Bo

VRÅ:Fra klokken 19 mandag aften var der for anden gang under denne valgkampmulighed for at møde de nordjyske folketingskandidater, da de nordjyske medier sammen holdt Nordjysk Valgtræf i Idrætscenter Vendsyssel.

Det var det andet ud af tre valgtræf, hvor TV2 Nord, P4 Nordjylland og Nordjyske har sat alle 14 partier stævne. Partierne får mulighed for at svare på, hvad de vil med Nordjylland og Danmark. Som vælger får man mulighed for at blive i hvert fald bare lidt klogere på, hvor man vil sætte sit kryds.

Og de fremmødte fik mulighed for at påvirke debatten ved blandt andet at vælge et emne, politikerne skal debattere, og stille spørgsmål direkte til kandidaterne.

På det første valgtræf, der blev afholdt på Vesthimmerlands Gymnasium i Aars, deltog alle 14 partier - det samme skete mandag aften i Vrå. I Aars debatterede politikerne inflation, børn og unges mistrivsel, mangel på sundhedspersonale og klima.

Der var mange gode indspark fra de fremmødte vælgere, og aftenen viste, at politiske kandidater – i hvert fald i Nordjylland – sagtens kan føre en sober debat på trods af forskellige politiske ståsteder.

Arrangementet var gratis, og dørene blev åbnet 18.30. Debatten gik i gang klokken 19 og varede frem til klokken 21.

Det var Ralf Dahl Gottschalk fra P4 Nordjylland, Emma Fjordbak fra TV2 Nord og Johannes Jacobsen fra Nordjyske, der styrede slagets gang. Og med de mange politikere på scenen var der nok at holde styr på.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.