Nordjyskes valgpodcast: Hvad fanden er meningen?

Det er ikke de tre herrer i lydstudiet, der spørger, hvad meningen er - det er derimod en socialdemokratisk rådmand, der mildest talt ikke kan forstå sit eget partis forslag om skattelettelser

Mette Frederiksen i valgkamp i Aalborg. Men hvad har regeringen egentlig gang i, spørger socialdemokratisk rådmand i Aalborg Nuuradiin S. Hussein. <i>Arkivfoto: Kim Dahl Hansen</i>

Mette Frederiksen i valgkamp i Aalborg. Men hvad har regeringen egentlig gang i, spørger socialdemokratisk rådmand i Aalborg Nuuradiin S. Hussein. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

- Hvorfor fanden skulle en Socialdemokrat foreslå sådan en omgang meningsløs politik?

Hvad skal man dog bruge politiske modstandere til, når man har partifæller som Nuuradiin S. Hussein? Den aalborgensiske rådmand for Job- og Velfærdsforvaltningen er muligvis den sureste socialdemokrat i landet lige nu.

For da Mette Frederiksen og kompagni præsenterede deres økonomiske valgoplæg med en skattelettelse på programmet, skulle finansieringen findes ved at lukke jobcentrene.

På sin Facebookprofil, hvor de seneste billeder ellers viser en Nuuradiin Hussein, der er på kampagne på Nytorv for sine folketingskolleger, leverer han en bredside af de store til Socialdemokraternes udspil.

- Jeg er skuffet, overrasket og målløs over mit partis angreb på jobcentrene - et knæfald af værste skuffe for de borgerlige - hva’ fanden er meningen!!!

I onsdagens udgave af Nordjyskes Valgpodcast diskuterer Anders Sønderup og Johannes Jacobsen, om Socialdemokratiets bejlerier til blå blok kan få store konsekvenser i det røde bagland.

Derudover får du de vigtigste pointer fra et dugfrisk stort interview med Mette Frederiksen, som Anders Sønderup mødte i Aalborg sidste weekend.

- Det er svært at overdrive kriserne lige nu, siger hun til Nordjyske og fortsætter:

- Det kan blive værre endnu. Jeg er bekymret for den næste vinter.

Johannes Jacobsen og Anders Sønderup analyserer også, hvordan statsministeren er kommet i gang med valgkampen.

- Socialdemokratiet er på vej op i meningsmålingerne igen, efter det i lang tid har set ret dårligt ud for dem, siger Johannes Jacobsen og fortsætter:

- Når først den socialdemokratiske valgmaskine går i gang, så kan den bare buldre derudad. Og Mette Frederiksen er god i valgkamp.

Valgpodcasten udlovede i sidste uge en dusør til den, der kan lede de tre herrer på sporet af den nordjyde, der bad Mette Frederiksen om at smile noget mere. I dagens afsnit kommer panelet et skridt nærmere at identificere vedkommende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.