Røverstuens bygninger sat til salg: Forpagter ved ikke om han kan blive

Hvis det står til forpagteren, så består Røverstuen også efter et salg. Men det er aldrig til at vide, hvad en ny ejer vil med stedet.

Røverstuens bygninger sat til salg. Arkivfoto

Røverstuens bygninger sat til salg. Arkivfoto

Faktisk har Røverstuen stået til salg længe, men under corona valgte ejer og mægler at fjerne salgsannoncen fra markedet. Nu er der kommet gang i hjulene igen, og så er Røverstuens bygninger kommet til salg på markedet igen.

Den nuværende indehaver af forpagtningen, Mikkels Schnoor Nielsen, har drevet Røverstuen siden sommeren 2018, og han kommer helt sikkert til at drive den en rum tid endnu, da han ikke sådan lige kan smides ud af en eventuel ny ejer.

- Det har ikke nogen praktisk betydning for driften af restauranten, da der er flere kontraktbindinger, som betyder, at jeg ikke kan opsiges med kort varsel, hvilket også fremgår af prospektet, siger Mikkel Schnoor Nielsen.

Restauratør og kok, Mikkel Schnoor Nielsen, håber at kunne blive, hvis bygningerne bliver solgt.

Restauratør og kok, Mikkel Schnoor Nielsen, håber at kunne blive, hvis bygningerne bliver solgt.

Ejendomsmægleren beskriver Røverstuen som et historisk mødested, der i dag fungerer som en veludviklet restaurant- og catering facilitet med plads til i alt 375 spisende gæster.

- Restauranten er opdelt i fire veldisponerede lokaler samt udvendig terrasse. Den indvendige udsmykning af lokalerne følger den lokale historie forbundet med stedet og alt fremtræder i særdeles pæn og velholdt stand. Restauranten indeholder i øvrigt et moderne fuldt apteret køkken med tilhørende køle- og frysebokse, står der, og der gøres også opmærksom på, at lejeren har visse rettigheder.

- Ejendommen sælges som en investeringsejendom og lejer ejer inventar inklusiv køkkeninventar. Der henvises i øvrigt til lejebetingelser bagerst i salgsopstillingen, skriver ejendomsmægleren.

Det betyder, at en ny ejer ikke kan sætte sine egne folk ind lige med det samme.

- Kontrakten er en åremålskontrakt med lang opsigelse, så det har jeg det fint med. Jeg er superglad for at være på Røverstuen, siger forpagteren, der dog ikke vil ligge søvnløs i tvivl om, hvad han så skal lave.

- Jeg skal som nok finde på noget andet i tilfælde af, at en eventuel ny ejer selv vil drive restauranten. Det er jo et af vilkårene ved at leje frem for at eje, siger Mikkel Schnoor Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.