Spalvis vil gerne videre

Angriberen kigger mod udlandet - men ved ikke hvornår

Lukas Spalvis og Thomas enevoldsen har haft mange lejligheder til at fremvise deres fælles jubelscene i denne sæson. Foto: Henrik Bo

Lukas Spalvis og Thomas enevoldsen har haft mange lejligheder til at fremvise deres fælles jubelscene i denne sæson. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Med sine to scoringer mod Hobro søndag eftermiddag kom Lukas Spalvis op 11 scoringer i Superligaen i denne sæson. I det store udland er rygterne begyndt at svirre om den stærke litauiske angriber, der tilsyneladende kan score med alle kropsdele, og angriberen selv lægger ikke skjul på, at han ikke regner med at blive i AaB for evigt.

- Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg meget gerne vil spille i en af de større ligaer på et tidspunkt. Det tror jeg er drømmen for alle fodboldspillere, der oplever noget succes. Men hvornår det bliver, afhænger jo ikke kun af mig selv, så jeg kan ikke sige, om det bliver til vinter eller til sommer eller på et andet tidspunkt, siger angriberen.

- Men det er lidt sjovt, for jeg synes ikke engang selv, at jeg spiller nogen særlig god kamp mod Hobro, men jeg får lavet mine mål og så går snakken igen. Og det er da kun rart, siger Lukas Spalvis.

AaB forlængede sidste år kontrakten med Lukas Spalvis frem til sommeren 2018 - det kan give prisen et kraftigt nyk opad. Folk med forstand på transferdelen gætter på, at angriberens pris ligger mellem 15 og 20 millioner kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.