Spansk stemning i Frederikshavn

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Sådan en tåget og klam novemberdag tror jeg sørme, jeg vil spadsere en tur ned ad Danmarksgade i Frederikshavn - i den nordlige ende - for at komme i solmoden spansk stemning.

Hvad mener jeg nu med det? Jo, for her finder vi et spansk kærestepar, der på grund af den anspændte økonomiske situation i hjemlandet nu prøver lykken i Danmark.

I april åbnede Anca Madalina Mateiu og Bela Balint Restaurant Spanish Andalucia, hvor kunderne kan få spanske og danske retter, og som også tilbyder take away.

Det er Anca, som er kok, mens Bela er restaurantens alt-mulig-mand.

Og nu er parret klar til endnu en satsning.

Butikken ved siden af restauranten havde længe stået tom og for at sikre, at der fortsat vil være liv og glade dage i Danmarksgade Nord, har Anca og Bela åbnet en gavebutik, der også henter inspiration fra Spanien.

- Det er vigtigt, at der ikke er for mange steder med tomme butikker her i den nordlige ende af Danmarksgade. Så vi håber, at vi kan være med til at skabe mere liv, fortæller Bela Balint.

I butikken - der har fået navnet ”Mady’s - kan kunderne blandt andet købe fade og skåle, der er produceret i Spanien, ligesom parret også fremstiller deres egne stearinlys.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.