AaB-træner regner med defensive fyrtårne

Lars Kramer og Pedro Ferreira måtte udgå fra AaB's kamp mod Lyngby søndag. Men cheftræner Lars Friis forventer, at de begge er klar til næste superligakamp

Lars Friis håber på Kramer og Ferreira, som er to vigtige navne for AaB's defensiv. <i>Foto: Henrik Bo</i>

Lars Friis håber på Kramer og Ferreira, som er to vigtige navne for AaB's defensiv. Foto: Henrik Bo

FODBOLD:Med Mathias Ross' salg tidligere på uden var det næsten det værste, som kunne ske for AaB undervejs i søndagens opgør mod Lyngby. 

Klubbens mest erfarne midtstopper, Lars Kramer, udgik med en hovedskade midt i første halvleg. Det kan sætte cheftræner Lars Friis i en hård situation til lørdagens kamp mod AGF. Udfordringerne var nemlig i forvejen store på den defensive front for AaB efter Ross' afsked.

- Han fik et slag til hovedet, og så må vi se, hvordan det ser ud. Men jeg går ud fra, at han er klar til Aarhus, fortæller Lars Friis.

Foruden Lars Kramer måtte Pedro Ferreira også lade sig udskifte i pausen, da han blev skadet i slutningen af første halvleg. Den defensive midtbanespiller har de seneste kampe stået som en af holdets absolut bedste, og derfor har han en stor stjerne hos Lars Friis sammen med forsvarsgeneralen Lars Kramer.

- Hvis der kommer en situation i en sæson, hvor vi skal undvære de to, så er der nogle andre, der skal steppe op. De har om nogen været med til at holde den defensive base. Men mon ikke de er klar til Aarhus. Det går jeg ud fra, siger Friis.

Foruden de to har midtstopperen Daniel Granli været skadesplaget, og dermed var han ikke i kamptruppen til søndagens opgør.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden