Så er der guldfest: DM-vindere fejres på Gammeltorv

Aalborg Pirates blev igen danmarksmestre, og det fejres fredag i Aalborg

Aalborg Pirates ved DM-fejringen i 2022. Nu er det igen danmarksmestre, og det fejres på fredag. <i>Foto: Aalborg Kommune</i>

Aalborg Pirates ved DM-fejringen i 2022. Nu er det igen danmarksmestre, og det fejres på fredag. Foto: Aalborg Kommune

AALBORG: Aalborg Pirates genvandt tirsdag aften DM-guldet efter en sejr på udebane over Herning Blue Fox. Danmarksmesterskabet skal fejres - og det bliver det på Gammeltorv i Aalborg fredag kl. 16.

- Enormt flot at de hiver guldet med hjem igen i år. Aalborg Pirates fortjener at blive fejret af byens borgere og mange fans Gammeltorv på fredag, lyder det fra Aalborg-borgmester Thomas Kastrup-Larsen i en pressemeddelelse fra kommunen.

- Det er guld værd, at Aalborg Pirates har leveret så fantastiske resultater, som helt sikkert vil smitte af på en masse små ishockeyspillere ude i klubberne, der lige træner lidt ekstra, fordi de drømmer om at opnå samme resultat en dag, tilføjer han.

Aalborg vandt senest ishockey-mesterskabet i 2022 og i 2018, mens holdet - under navnet AaB Ishockey - også vandt titlen i 1981.

Når spillerne ankommer på fredag, bliver de modtaget af borgmesteren på Gammeltorv og de fremmødte fans. Herefter går spillerne og borgmesteren ind til et lukket arrangement i byrådssalen, der varer omkring en halv time, og bagefter kommer spillerne igen ud på Gammeltorv til velfortjent hyldest.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.