Mors-Thy får tilgang af endnu en Toft Hansen

En af Danmarks største håndboldfamilier skal nu ind omkring ungdomsholdene i Mors-Thy Håndbold Akademi

Ulrika Toft Hansen har spillet for Team Esbjerg og Randers HK gennem sin karriere. <i>Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix </i>

Ulrika Toft Hansen har spillet for Team Esbjerg og Randers HK gennem sin karriere. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

THY-MORS:De fleste kender brødrene Toft Hansen, der har taget springet fra Mors-Thy Håndbold og ud i den store håndboldverden. Nu kommer Henrik Toft Hansen snart hjem til Mors-Thy efter sin tid i Paris Saint-Germain, og med sig har han hustruen Ulrika Toft Hansen.

Den tidligere svenske landsholdsspiller skal være assistent for U17-drenge 1 på det nordvestjyske akademi. Bag sig har hun en DM-titel samt erfaring fra Champions League og OL.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med trænerjobbet på U17-drengene på Mors-Thy Håndbold Akademi. Jeg har, siden jeg stoppede med at spille, haft et stort ønske om at fortsætte indenfor håndbolden, og jeg har deltaget på træninger med de svenske ungdomslandshold og fundet ud af, at jeg rigtig gerne vil prøve mig selv af som drengetræner, fortæller Ulrika Toft Hansen i en pressemeddelelse.

Hun begynder i sin rolle som ungdomstræner den 1. juli.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk