Lokal investor køber sig ind i AaB

En luns af superligaklubben er blevet opkøbt af en investor med aalborgensiske rødder, der har tætte tråde til Rasmus Ankersen og Sport Republic

Der er røre i ejerkredsen omkring superligaklubben AaB. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Der er røre i ejerkredsen omkring superligaklubben AaB. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:Mens superligaklubben AaB ligger i realitetsforhandlinger med en udenlandsk investor, er der sket ændringer i ejerforholdene omkring fodboldklubben.

Ifølge en fondsbørsmeddelelse har Morten Majdall Petersen øget sin ejerandel i AaB A/S, så han nu sidder på mellem 5 og 9,99 procent af aktiekapitalen.

Morten Majdall Petersen er 50 år og oprindeligt fra Aalborg, men nu bosat i London.

I England har han en ledende rolle hos fodboldplatformen Transferroom, som ejes af Jonas Ankersen, og hvor også dennes bror, den tidligere FC Midtjylland-formand Rasmus Ankersen, har været involveret.

Rasmus Ankersen købte sig for nylig ind i Premier League-klubben Southampton via firmaet Sport Republic. I forvejen ejer virksomheden også den tyrkiske klub Göztepe.

- Idéen er, at vi skal være en "multiple club group", så vi skal ud og opkøbe et par klubber mere inden for de næste seks måneder. Så må vi se, hvornår vi er fuldt udbygget som gruppe, sagde Rasmus Ankersen i februar til Herning Folkeblad.

Morten Majdall Petersen har tidligere været involveret i betting-industrien hos blandt andet Bet25 og Sportradar. I Danmark ejer AaB-investoren også en del af virksomheden Fantombryggeriet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.