Pasanen håber på Jesper Jensen: - Alt er fortsat åbent

White Hawks-cheftræneren fik lørdag set sin potentielle angriber i aktion mod Aalborg Pirates

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

ISHOCKEY:Lørdag testede vendelboerne fra Frederikshavn White Hawks sig traditionen tro af mod rivalerne fra Aalborg Pirates.

Foruden at få set sine spillere an i første træningskamp inden den snartkommende sæson, kunne White Hawks-træner Jari Pasanen også se angriberen Jesper Jensen an.

Han viste sig også frem ved at score til slutresultatet i tredje periode.

Den hjemvendte forward har trænet med i sin tidligere klub efter sit seneste ophold i Sverige. Men klubben arbejder fortsat på at få kontrakten på plads.

- Alt er fortsat åbent. Det er svært at sige mere om det. Det handler jo om økonomi, selvom vi håber, at han bliver hos os. Han vil også gerne blive her, lyder det fra træner Jari Pasanen.

I kampen mod Aalborg Pirates fik Jesper Jensen også vist, hvorfor han gennem flere år har været en etableret del af landsholdet.

- Han spillede godt. Det er unødvendigt at sige, at han er en god spiller. Det ved alle. Det så vi også i kampen, siger cheftræneren.

Dermed sender han en hilsen til ledelsen i Frederikshavn White Hawks, direktør Henrik Andersen, som han stoler på i situationen.

- Jeg har tillid til, at ledelsen får styr på det, og jeg håber selvfølgelig, at der sker hurtigst muligt, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.