Vild Jammerbugt-jubel: Overtidsscoring kan blive guld værd

Sead Gavranovic sikrede 2. divisionsholdet sejren i Næsby efter et ellers chancefattigt opgør

Det dufter stadig af oprykning til landets næstbedste række i Jammerbugt. Arkivfoto:  Martel Andersen <i>Foto: Martél Andersen</i>

Det dufter stadig af oprykning til landets næstbedste række i Jammerbugt. Arkivfoto: Martel Andersen Foto: Martél Andersen

FODBOLD:Det lignede længe et skuffende pointtab for Jammerbugt FC i oprykningsræset til landets næstbedste fodboldrække, men dybt inde i overtiden af lørdagens udekamp mod Næsby sikrede Bo Zincks tropper alligevel sejren.

Stadionuret havde rundet de 94 spilleminutter, da Jammerbugt FC fik et hjørnespark. Det endte Sead Gavranovic med at heade i nettet tæt under mål til en vital 1-0-sejr, og veteranen kvitterede med en jubelsprint over en halv banehalvdel.

- Vi gjorde mange ting rigtigt og dominerede især i første halvleg stort. Spillerne gjorde deres arbejde, men vi manglede at spille chancerne lidt større, siger cheftræner Bo Zinck.

Sejren betyder, at Jammerbugt med tre spillerunder tilbage fortsat har en forspring på seks point til forfølgerne fra B93 i duellen om den enlige oprykningsbillet fra 2. division. B93 vandt lørdag 2-0 ude over FC Sydvest.

- Det udgangspunkt havde vi gerne solgt den for inden sæsonen, og Seads mål kan jo ende med at blive det, vi alle taler om efter sæsonen, siger Bo Zinck.

Bo Zincks udvalgte var det klart bedste mandskab på den fynske grønsvær, men det kneb med at forvalte spilovertaget til store målchancer. Tættest på kom Bardhec Bytyqi i slutningen af første halvleg, hvor han sendte en afslutning på den ene stolpe.

Jammerbugt FC's resterende kampprogram består af to hjemmekampe mod henholdsvis FC Sydvest og Brabrand, inden de 5. juni runder af på udebane mod Holbæk.

- Nu skal vi holde fokus og ikke falde i nogen fælder, understreger Bo Zinck.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.