Stor bøde til Meny: Mus bed af marcipanbrødet

Meny i Østervrå har fået en sur smiley og en stor bøde efter fund af muselort og gnavebid i marcipanbrødet

Foto: Colourbox <i>colourbox.com</i>

Foto: Colourbox colourbox.com

ØSTERVRÅ:Supermarkedet Meny på Bredgade i Østervrå har måttet indkassere en sur smiley fra Fødevarestyrelsen efter et kontrolbesøg i butikken 9. oktober.

I butikkens lager fandt den tilsynsførende muselort på en beholder med bland-selv-slik, og desuden havde musen taget for sig af marcipanbrød, hvori der var mærker efter musetænder.

Den tilsynsførende kunne konstatere, at der var spor efter mus i hele det 240 kvadratmeter store lager, skriver fødevarekontrollen i kontrolrapporten, som netop er offentliggjort.

Musebesøget koster Meny en bøde på 20.000 kroner.

I rapporten fremgår det, at der er fanget en mus på lageret.

- Man lukker ned for lageret, som vil blive gennemgået grundigt. Paller flyttes og fødevarer gennemgås for spor efter skadedyr. Fødevarer, som ikke er i orden, smides ud, hedder det i rapporten.

Købmand Kasper Kærsgaard fra Meny i Østervrå siger til BT, at dagligvarebutikken ikke har været ordentlig rengjort.

- Der er ingen tvivl om, at når man får en sur smiley, fordi der er fundet mus på ens lager, så har man ikke gjort det godt nok. Jeg har øjeblikkeligt efter Fødevarestyrelsens besøg kasseret de berørte varer, rengjort lageret og har i samarbejde med vores skadedyrsbekæmper gennemgået bygningen og skadedyrssikret lageret yderligere, siger han.

Du kan læse Fødevarestyrelsens kontrolrapport her .

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.