TFC tabte igen i egen hule

TFC skuffede søndag med et nederlag på 3-0 til bundholdet fra Næsby BK

Sebastian Hansen
Thisted FC pressede søndag på i kampens begyndelse. Her redder Næsby BK bolden på stregen efter en af flere farlige TFC-dødbolde i Næsbys udesejr på 3-0. Foto: Ole Iversen
Fodbold 18. maj 2014 20:41

THISTED: Thisted FC fortsatte søndag den dårlige form på hjemmebane i 2. division vest med et nederlag på 3-0 til Næsby BK.

TFC havde i kampens første halvdel store problemer med at få afleveringerne til at ramme en spiller i blå-hvidt.

- Vi kom simpelthen til at sparke for meget. Det synes jeg så, vi fik rettet op på i anden halvleg, siger cheftræneren i Thisted FC, Peter ”Snak” Christensen.

Generelt spillede begge hold sig da også frem til flere åbne målchancer i anden halvleg, hvor den stod på indianerfodbold. I første halvleg havde thyboerne omvendt ikke skabt en eneste målchance i åbent spil, men man var farlige på dødbolde.

Samtidig skabte de fynske gæster heller ikke alverden i de første 45 minutter, men på deres største chance scorede de til 1-0 ved Anders Lagoni. Den fynske angriber afsluttede efter 22 minutter et flot Næsbyangreb.

I kampens sidste 45 minutter skiftede kampbilledet. TFC skabte i den først halve time af 2. halvleg mange chancer, men ind ville bolden ikke.

I stedet gik det så sådan, at Næsby scorede til 2-0 på et selvmål af Mikkel Taiki Pedersen efter 83 minutter, inden Næsbys Mikkel Knudsen scorede minuttet senere til slutresultatet 3-0.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...