Casper Steinfath stjal Thy Awards-showet

Morsom, musisk, flimrende og folkelig aften, da Thisted Kommune hyldede det bedste fra sine 230 frivillige foreninger

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Rigtige helte hænger ikke på træerne, så der var en vis logik i, at Thisted Kommune både havde Klitmøllers surferikon Casper Steinfath som supplerende showvært og som den, der løb med prisen som Årets Sportsnavn I Thy.

Den 26-årige amerikansk-danske repræsentant for foreningen NASA var svær at komme udenom på den individuelle, udøvende front, da Thisted Kommune fredag aften stod som vært for Thy Awards 2020 i Thyhallen i Thisted.

Det foreningsdominerede publikum talte mellem 700 og 800 mennesker. Flertallet havde varmet op med spisning, inden værterne Morten Kristensen og Brian Lykke tog forsamlingen rundt i en tre timer lang afvekslende seance med musik, standup, dans, events og kåringer.

Således blev Thy Awards meget passende stedet, hvor den tidligere Klitmøllerbo Simon Kvams nye trio Hugorm for første gang fik lov at rase ud live for et stort publikum med nummeret ”Folk skal bare holde kæft”.

Den sang handler om de skidtspande, moderne mennesker ubetænksomt hælder ud over hinanden på sociale medier. Heldigvis er vinderne af Thy Awards anderledes fysisk konkrete i deres tilgang. De øvrige vindere blev:

Årets Ungleder: Julie Kappel Pedersen, Thisted Svømmeklub.

Årets Talent: Mads Hoxer Hangaard, Mors-Thy Håndbold.

Årets Leder: Nis Ole Hargaard, Bowlingklubben Split, Thisted.

Årets Forening: Hurup Gymnastik og Ungdomsforening.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden