Hjallerup

Tror på langt ægteskab

Lars Ringkær er kommet for at blive og ser frem til at være med til at udvikle Hjallerup Rideklub

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lars Ringkær skal blandt andet undervise i dressur, være daglig leder for de ansatte og have heste i ridning.

HJALLERUP:Hjallerup Rideklubs nye berider, Lars Ringkær, er kommet i gang med sit nye job, og han har ingen planer om ret hurtigt at suse videre til det næste job ligesom sine forgængere. To af de tre seneste beridere har kun været der i et halvt års tid, mens den tredje var der i knap halvandet år.

- Jeg tænker, at det her bliver et langt ægteskab, hvis man kan sige det sådan, siger Lars Ringkær med smil i stemmen.

- Jeg flytter til Vodskov, hvor jeg har fået lejlighed, og det er ikke fremmed for mig. Jeg kommer selv fra Hadsund og kan godt lide Nordjylland.

Han har valgt Hjallerup Rideklub af flere grunde.

- Jeg synes, det er en af de rideklubber i Danmark, hvor der sker mest. De tænker utraditionelt og får gjort nogle ting, de har bygget ridestadion, og de gør noget. Der er en masse udvikling i klubben, og jeg kunne godt tænke mig at være med til at videreføre den udvikling, der er i gang, fortæller han.

Lars Ringkær skal både være daglig leder i klubben og være chef for de ansatte, samtidig med at han skal have heste i ridning og undervise i dressur.

Beridere flygter ikke

Rikke Carlé, bestyrelsesmedlem i rideklubben, hæfter sig ved, at det ikke har været et ønske om at flygte fra Hjallerup, men andre ambitioner, der har drevet deres beridere væk fra klubben.

- Dennis Fisker er fantastisk, men Lego-familien og Agnete Kirk Kristiansen har tilbudt ham et job, han ikke kunne sige nej til. Han er kun 30 år og har masser af drømme og ting, han skal nå med sin egen ridning. Det kan vi godt forstå, men det er smadderærgerligt for Hjallerup, siger Rikke Carlé.

Hun fortæller, at også forgængeren, Michael Møller Flintrup, fik andre planer end at være i Hjallerup Rideklub og startede som selvstændig sammen med sin kæreste, der også er berider.

- Det kan vi heller ikke fortænke dem i, siger Rikke Carlé, der ellers havde spurgt sig selv, om klubben mon gjorde noget galt.

- Det er klart, at det giver noget uro, hver gang der er et beriderskift, men heldigvis har vi fået flere og flere ryttere, da Dennis Fisker kom til. Det gav en opblomstring i tilgang af medlemmer og opstaldere. Vi har en fornemmelse af, at de bliver her, fordi de er glade for stedet, og der er ikke nogen grund til at løbe væk. Folk glæder sig til at lære den nye berider at kende, siger hun.

Der er plads til ca. 70 heste i Hjallerup Rideklub.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst