Vægteren er gået konkurs

Debitorer har ikke betalt Vægteren, der nu må lukke efter at have kæmpet det seneste halvandet år.

Flemming Vinther Hundsdahl har drevet restaurant Vægteren siden 2009, men nu er det slut.Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Flemming Vinther Hundsdahl har drevet restaurant Vægteren siden 2009, men nu er det slut.Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:- Det var banken, der tirsdag sagde stop, og den væsentligste grund til, at vi lukker nu lige før jul er, at vi ikke har kunnet få de 150.000 kroner ind, som vi selv havde til gode hos en række debitorer.

Det fortæller Flemming Hundsdahl, der har drevet restaurant Vægteren siden 2009 sammen med sin tvillingebror Allan Vinther Jensen, og de har satset på gastronomien. De valgte således at tilføje Kærlighed og Kogekunst til navnet.

- Af hensyn til vores familier ønskede vi ikke at banken fik pant i hus og bil, som var kravet, hvis vi skulle fortsætte. Men vi har kæmpet med næb og klør i halvandet år for at overleve, siger han ærligt.

Flemming Hundsdahl ejer restauranten, men på grund af krisen valgte han og broderen Allan Vinther Jensen for et år siden, at sidstnævnte skulle fortsætte alene på restauranten, mens Flemming Hundsdahl fandt andet arbejde. I dag er der fire ansatte plus Allan Vinther Jensen på Vægteren.

- Vi skal lige slikke vores sår, for det er et nederlag, at den drøm vi havde, ikke kunne lade sig gøre, men når folk vælger at gå ind på restauranter hvor de kan spises for 118 kroner, så er det svært for os. For vi synes, at vores mad og den kvalitet vi leverede, bestemt kunne bære den pris vi tog. Finanskrisen har bestemt ikke gjort det bedre, siger Flemming Hundsdahl.

Han har tænkt sig at rejse væk et stykke tid, har lige nu en ansøgningen inde ved det norske kongehus.

For som han siger, så vil det gøre ondt det næste stykke tid, at gå forbi lokalerne i Havnegade.

Flemming Hundsdahl oplyser, at folk, der har bestilt bord eller selskaber på Restaurant Vægteren, kan komme i kontakt med dem ved at sende en mail til info@vaegteren.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.