VEB og Aalborg i historisk samarbejde

Nordjysk badminton bliver styrket af et helt nyt samarbejde

FREDERIKSHAVN:Vendsyssel og Aalborg har i mange år kæmpet indædt om badminton-magten i Nordjylland. Set i det lys er det opsigtsvækkende, at Vendsyssel Elite Badminton og abc Aalborg nu vælger at indgå en samarbejdsaftale.

- Nordjysk badminton har brug for et flagskib både hvad angår seniorhold, men i særdeleshed træningsmiljø. Skal udflytningen fra Nordjylland til Aarhus og Ikast (College) bremses, mener vi, at et samarbejde mellem Nordjyllands stærkeste seniorklub (VEB) og den stærkeste ungdomsklub (abc Aalborg) er indlysende, siger næstformand Carsten P. Anthonisen, abc Aalborg i en pressemeddelelse.
Konkret betyder samarbejdsaftalen, at de absolut bedste seniorspillere i abc Aalborg får mulighed for at træne med hos VEB, ligesom de bedste ungdomsspillere i VEB’s to moderklubber, Skagen og Frederikshavn, kan glæde sig til flere hårde træningspas med abc Aalborgs dygtige ungdomsspillere.
- Samarbejdet betyder, at nordjysk badminton får det bedste fra de to verdener, hvorfor der fremadrettet ikke er nogen undskyldning for ikke at blive i Nordjylland. VEB og abc tilbyder sammen det bedste træningstilbud og den bedste karrieretrappe i Nordjylland fra U9 til Badmintonligaen, mener Carsten P. Anthonisen.

Glæde i Vendsyssel

Sportschef Peter R. Jensen, VEB, glæder sig over, at det er lykkedes at åbne en dør til Aalborg.

- Tidligere udkæmpede vi drabelige dueller med hinanden, men det er ikke vejen frem for nordjysk badminton. Vi skal stå sammen og hjælpe hinanden, og det er abc og VEB heldigvis enige om. Jeg er sikker på, at denne aftale vil betyde, at vi skaber et bedre træningsmiljø i Nordjylland, og at vi på sigt får endnu flere nordjyske spillere på VEB’s ligahold, udtaler Peter R. Jensen.
Samarbejdet er ikke et holdfællesskab, ej heller en fusion.
- Det vi ser her, er et seriøst og professionelt tilbud til de badmintonspillere, der ønsker at træne optimalt, og de spillere, der vil arbejde hårdt for at få det optimale ud af deres potentiale, og som måske drømmer om en karriere i Badmintonligaen, fortæller Carsten P. Anthonisen.
Mens VEB er med i toppen af Badmintonligaen, ligger abc Aalborgs førstehold i 2. division.
- Vi er ikke færdige med at drømme, så skulle vi få mulighed for at spille os op i toppen af dansk badminton, går vi naturligvis efter det. Dette bifalder VEB, da summen af vores anstrengelser kunne være to nordjyske klubber i Badmintonligaen, smiler næstformanden for abc Aalborg.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.