AaB led smalt nederlag til OB

AaB’s offensiv kom aldrig rigtigt i gang i nederlaget til OB

Carl Emil Nielsen og Waldemar Winther
Foto: Peter Broen
AaB 30. september 2018 17:51 - Opdateret 1. oktober 2018 07:11

FODBOLD: AaB formåede ikke at udbygge sejrsstimen, da de hjemme tabte 0-1 til OB. Selvom aalborgenserne havde klart mest boldbesiddelse formåede de ikke at få den omsat til scoringer.

AaB havde i første halvleg svært ved at spille sig frem til chancer.

OB var disciplinerede i defensiven, og krydret med dårlige AaB-afleveringer var det fynboerne, der blev farligst på deres omstillinger.

Efter 18 minutters spil kom kampens første store mulighed. Tom Van Weert kiksede en aflevering midt på banen, og det satte en OB kontra i gang. Casper Nielsen modtog bolden på kanten af feltet og krøllede elegant bolden op i hjørnet uden chance for Jacob Rinne. 1-0 til gæsterne.

OB var tæt på at udbygge føringen efter 25 minutters spil. Et mislykket AaB-angreb endte i en OB-kontra, hvor Bashkim Kadrii drev bolden fra midten af banen og kom til en afslutning i feltet, men han sendte bolden lige forbi mål.

AaB kom tæt på udligningen efter 36 minutter. Et AaB-pres på OB-målet endte med at Filip Lesniak kom til en chance, men slovakken overplacerede sin følte afslutning.

Dermed var stillingen 0-1 i en chancefattig første halvleg, hvor spillet aldrig kørte helt for AaB.

20 minutter inde i anden halvleg blev det igen til en stor OB-mulighed. Anders K. Jacobsen satte Julius Eskesen op, men midtbanemanden sendte afslutningen på træværket.

I 68. minut var AaB tæt på udligning. Lucas Andersen tilkæmpede sig et frispark, som indskiftede Philipp Ochs tog sig af, men tyskeren skød lige forbi mål.

OB blev ved med at true på kontraangreb. Mathias Jørgensen kom til en helt fri mulighed foran Jacob Rinne, men den svenske målmand fandt en pragtredning frem og trak sig sejrrigt ud af den duel.

AaB pressede på for scoringen til sidst i kampen, men de formåede ikke true OB-målet tilstrækkeligt, og dermed kunne OB sikre sig anden sejr på stribe.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...