AaB

Wieghorst var ikke tilfreds med tempoet på midtbanen

AaB-træneren havde svært ved at finde den rette midtbanekonstellation uden Oliver Abildgaard

Foto: Peter Broen

Foto: Peter Broen

FODBOLD:Da AaB søndag eftermiddag tabte 0-1 hjemme til OB, var det med en midtbane bestående af Magnus Christensen og Filip Lesniak.

Specielt i første halvleg fungerede spillet ikke på den centrale midtbane, hvor der blev lavet den ene fejlaflevering efter den anden, hvilket gjorde, at AaB aldrig kom helt op i tempo.

Det tog cheftræner for AaB Morten Wieghorst konsekvensen af i anden halvleg, hvor han sendte Kasper Risgård ind i stedet for en skidt spillende Filip Lesniak.

- Det var allerede en overvejelse inden kampen, hvem der skulle spille i stedet for Oliver Abildgaard. Jeg vidste, at Risgård (Kasper Risgård, red.) ikke kunne spille en hel kamp, så vi valgte at starte med ham på bænken, og så sendte vi ham ind for at forsøge at gøre vores spil hurtigere, men det var desværre ikke nok, siger han.

Det lykkedes ikke for AaB at få sat de store offensive profiler op til mange store scoringsmuligheder, og Morten Wieghorst var ikke tilfreds med, hvad han fik at se fra dem.

- Som hold får vi ikke skabt nok, og selvfølgelig ligger der et ansvar på skuldrene af de forreste for at gøre det færdigt på den sidste del af banen. Jeg kommer aldrig til at nævne enkelte navne, men generelt ved jeg, at de har mere i sig, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst