AaB

Risgård: Det blev, som vi frygtede

OB havde lagt den rette taktik for at lukke ned for AaB-offensiven

Foto: Peter Broen

Foto: Peter Broen

FODBOLD:AaB fik ikke vist det flotte offensive spil i 0-1 nederlaget til OB, som de ellers har været garant for i de seneste to kampe mod Hobro og FC Roskilde. Selvom AaB spillemæssigt dominerede kampen, havde de svært ved at få lagt det nødvendige tryk på OB-målet.

AaB-veteranen Kasper Risgård blev skiftet ind på midtbanen i anden halvleg. Han vidste på forhånd, at AaB kunne få det svært mod OB’s 3-5-2 formation.

- Det blev, som vi frygtede. Vi kom bagud i første halvleg, og vi ved, at når vi spiller mod den her formation, så har vi svært ved at skabe chancer, og det var også tilfældet i dag, siger han.

Kasper Risgård ærgrer sig over, at AaB ikke kunne give publikum den hjemmesejr, de har tørstet efter siden kampen mod Nordsjælland midt i august.

- Det var et irriterende nederlag, for vi ville gerne have vist vores hjemmepublikum, at vi er inde i en god stime. Men nu må vi starte forfra, siger han.

Tidligere på søndagen tabte FCK point til Vendsyssel, og dermed havde AaB muligheden for at gøre det endnu tættere i toppen af Superligaen. Kasper Risgård bekymrer sig dog ikke så meget om, hvordan tabellen ser ud.

- Der er så mange kampe, og det er så tæt. Holdene vinder og taber mod hinanden, så det er alt for tidligt at kigge på det. Vi skal bare koncentrere os om os selv og vores egne kampe, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.