Askou manglede kvalitet i spillet

Vendsyssel FF leverede indsatsen, men manglede sikkerheden

Søren Olsson
Jens Bertel Askou uddeler stor ros til målscorer Andreas Kaltoft. Foto: Lars Pauli
Vendsyssel FF 16. september 2018 15:45 - Opdateret 17. september 2018 07:26

FODBOLD: Vendsyssel FF gav startdebut til islandske Jon Thorsteinsson og også debut til ukrainske Miroslav Slavov, da holdet søndag eftermiddag spillede 1-1 på hjemmebane mod Hobro.

Og selvom islændingen i første halvleg viste nogle glimt af fantastisk teknik og overblik, så kunne træner Jens Bertel Askou godt mærke, at der var nogle ting på holdet, der ikke helt var på plads.

- Indsatsen var som den skulle være, for det var absolut et Vendsyssel-hold, der gik på banen for at levere og fighte hårdt. Kvalitetsmæssigt kunne jeg godt have ønsket mig lidt mere. Der kunne man godt mærke, at der var et par nye navne i opstillingen, hvor alle relationerne endnu ikke er helt på plads, siger Jens Bertel Askou.

Jon Thorsteinsson leverede oplægget til Andreas Kaltofts mål til 1-1.

- Han ligner en rigtig spændende spiller og viste jo noget af det, som vi også har set, da vi scoutede ham. Og det er endnu mere imponerende med tanke på, at han nærmest ikke har trænet med os endnu, fordi han skulle af sted med det islandske U21-landshold lige efter kampen mod AGF, siger han.

Også Andreas Kaltoft får ros af træneren.

- Han fortsætter jo bare den udvikling, som han har kørt i, siden han brød igennem med et brag i testkampene i vinter. Så spillede han strålende hele foråret, indtil hans krop sagde stop mod slutningen af foråret, og så har han fortsat her i Superligaen, siger han.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...