Blåbjerg: En rigtig god indsats

Jakob Blåbjerg ærgrede sig over nederlaget til FCK, men glædede sig over præstationen

Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix <i>Ritzau Scanpix</i>

Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

FODBOLD:AaB indkasserede onsdag aften et nederlag i Alka Superligaens mesterskabsslutspil, da udekampen mod FC København blev tabt 1-2.

Indsatsen kunne AaB dog godt være tilfredse med, mener Jakob Blåbjerg, der stod for AaB’s mål i kampen.

- Jeg synes, det var en rigtig god indsats. Efter at vi lige havde stået imod det første pres fra FCK, spillede vi i første halvleg vel noget af det bedste, vi har gjort her i foråret, siger Jakob Blåbjerg, der dog måtte se Viktor Fischer blive matchvinder for FC København efter en flot soloaktion.

- Vi stod egentlig fint imod i anden halvleg, men FCK’s individuelle kvaliteter kom mere og mere til udtryk, jo længere vi nåede hen i kampen, og vi må tage hatten af for Fischer. Det var et rigtig godt mål, han scorede, siger Jakob Blåbjerg.

Forsvarsspilleren udlignede i første halvleg til 1-1 og fik dermed scoret sit femte superligamål i denne sæson.

- Jeg må bare give cadeau til Augo og Friis (assistenttrænerne Thomas Augustinussen og Jacob Friis, red.). De sætter nogle gode dødbolde op, og så har vi nogle gode servere i Kusk og Yann (Kasper Kusk og Yann Rolim, red.)

- Så er jeg lidt heldig med, at bolden kommer hen til mig, men den skal jo stadig puttes ind, siger Jakob Blåbjerg, der dog også blev noteret for et selvmål, da han efter 12 minutter havde sidste fod på FC Københavns 1-0-mål, da han hårdt presset af Viktor Fischer dirigerede Jonas Winds afslutning i mål.

- Den går jo ind alligevel, hvis jeg ikke får foden på. Jeg gjorde, hvad jeg kunne for at blokere den, siger Jakob Blåbjerg.

Han kunne trods nederlaget tage en portion optimisme med fra København.

- Vi kan tage den vilje, gejst og dedikation, som vi har vist i de to seneste kampe, med videre. Kan vi fortsætte sådan, kommer vi også til at vinde mange kampe. Det er jeg helt sikker på, siger Jakob Blåbjerg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skudepisode i Aalborg: Tyder på internt opgør i det kriminelle miljø
Luk