Borgermøde om vindmøller

Modstandere af kæmpevindmøller på Sydvestmors indkalder politikere, inden screeningen af mulige vindmølleområder er afsluttet

Carsten Tolbøll
For en måned siden fik borgmester Hans Ejner Bertelsen overrakt underskrifter mod vindmøller ved Thissingvig af Birthe Jensen. Tirsdag i næste uge deltager han i et borgermøde, som hun er medarrangør af. Arkivfoto: Kurt Bering
Morsø 3. april 2017 08:38

MORS: Borgergruppen "Ja til landliv - nej til kæmpevindmøller på Mors" indbyder alle borgere til et debatmøde tirsdag 11. april kl. 19.00 i Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter i Hvidbjerg.

Gruppen har inviteret et politisk debatpanel, og følgende kommunalbestyrelsesmedlemmer har foreløbig sagt ja til at medvirke: Borgmester Hans Ejner Bertelsen (V), Jette Jepsen (V), Ansgar Nygård (V), Viggo Vangsgaard (A), Lauge Larsen (A), Poul Kristensen (DB), Ellen Philipsen Dahl (DB) og Uffe Korsgaard (LA).

Med næsten 1000 afleverede protestunderskrifter til Morsø Kommune, daglige læserbreve i lokalpressen og nyhedsbreve til samtlige politikere synes modstanden mod udlægning af nye vindmølleområder på Mors at være støt voksende. Modstanderne giver udtryk for frygt for vingestøj, blink- og skyggeeffekter, usælgelige huse og ejendomme, ødelæggelse af naturværdier, nedrivning af huse og ejendomme og splittelse i lokalsamfundet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...