Frederikshavn

Ejer af bowling-center sadler om

Bowlingcenter ombygges til self-store og restaurant KatFizk er sat til salg

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Claus Christensen har lukket Frederikshavn Bowlingcenter og er i øjeblikket ved at omdanne det til self-store. Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Forretningsmanden Claus Christensen er godt i gang med at lægge sit liv om.

- Jeg kan jo kigge på min egen dåbsattest og se, at jeg bliver 60 år i år. Jeg er glad for at arbejde og har svært ved at sidde stille, men samtidig må jeg også indse, at mine kræfter er ved at være brændt ud. Jeg har ikke den samme energi, som da jeg var 35 år, fortæller Claus Christensen, der i 2007 fik en fire-dobbelt bypass-operation.

En af de mest markante ændringer for Claus Christensen er, at han 31. januar lukkede Frederikshavn Bowlingcenter på Suderbovej.

Men af den grund skal man ikke forvente, at hans aktiviteter på Suderbovej stopper.

- Vi er i fuld gang med at bygge centeret om til ”self-store” (et sted, hvor privatpersoner kan leje lagerplads, red.).

Udover ”self-store”-delen så vil Claus Christensen fortsat bruge den resterende del af bowlingcenteret som selskabslokale - med plads til 100 spisende gæster. I den forbindelse bibeholdes to af bowling-banerne.

- Og så vil jeg i øvrigt fortsat sælge reservedele og yde service på bowlingbaner i både Danmark, Sverige og Norge, fortæller han.

KatFizk er til salg

Spisestedet KatFizk ved Frederikshavn Marina er et andet af Claus Christensens engagementer - og også her kommer der til at ske ændringer. Stedet er nemlig til salg.

- Det er også en konsekvens af, at jeg kan mærke på mig selv, at jeg ikke har den energi, som jeg gerne ville. Derfor vil jeg gerne ud af restaurationsbranchen.

Claus Christensen håber på et rent salg af KatFizk, men udleje eller en forpagtningsaftale kan også blive aktuelt.

- Det mest ideelle ville selvfølgelig være at finde en mand eller kvinde omkring de 35 år, som har energi og lyst til at drive det videre. Og efter hvad jeg har fået at vide fra ejendomsmægleren, så er der nogle, der er interesseret.

Lykkes det ikke umiddelbart at sælge KatFizk så er Claus Christensen dog indstillet på selv at drive stedet videre.

Der er stadig mange ubekendte for Claus Christensen - men håbet er, at han fremover får mulighed for at bruge en stor del af vinterhalvåret i Sydeuropa.

- Jeg har en ejendom i Spanien og nogle andre interesser dernede også (blandt andet et firma, der sælger udvendig isolering af huse, red.). Så vi skal nok til at opholde os lidt mere sydpå.

- Og når fuglene så trækker over Middelhavet fra syd, så skal vi nok til at nordpå igen, siger han med et smil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst