Forår i galleriet

Galleri Salling viser fra lørdag værker af syv kunstnere - blandt andet Kirsten Klein og Steen Folmer Jensen fra Mors

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SALLING:Kirsten Klein er blandt udstillerne, når Galleri Salling i Hjerk lørdag den 28. februar åbner sin forårsudstilling.

I alt viser galleriet værker af syv kunstnere. Udover Kirsten Klein er udstillerne Steen Folmer Jensen, Steffan Herrik, Jens Bohr, Pontur Kjerrman, Hans Pauli Olsen og Knud Odde.

- Knud Odde har markeret sig både som billedkunstner og som bassist i punk-bandet Sods/Sort Sol. I hans malerier og grafiske arbejder bliver den menneskelige psyke ofte formidlet gennem portrætter. Den sorte kontur om figuren er et kendemærke. Hans værker taler til både hoved, hjerte og mellemgulvet og har gjort Knud Odde til en skattet kunstner, siger Lars Mathiesen, der driver Galleri Salling.

Knud Odde fylder 60 år og har for øjeblikket en stor separatudstilling på Kunstmuseet Trapholt i Kolding. Han er medlem af Kunstnersammenslutningen Corner i lighed med Jens Bohr, Kirsten Klein og Pontus Kjerrman.

- Jens Bohr regnes af mange for at være en af Danmarks bedste grafikere. Han arbejder primært med træsnit og litografiske værker inspireret af natur og dyreliv. På sine sejladser rundt i de danske farvande ombord på maleren og fugletegneren Johannes Larsens gamle skib Rylen, indsamler Jens Bohr hver sommer indtryk og skitser, fortæller Lars Mathiesen.

- Kirsten Klein er en af Danmarks mest anerkendte fotografer. Hun er netop fyldt 70, og igennem en menneskealder har hun fortryllet os med sine smukke stemningsfulde fotografier af naturen og menneskene på landet. Igennem hendes linse ser vi naturens magi, det storladne, romantiske og melankolske. Hun giver os et nyt syn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk