Kommunaldirektør på Læsø boede i ulovligt skur - nu har han sagt op

Kommunaldirektøren ønsker ikke, at en sag om et mindre 50 år gammelt skur skal få medarbejdere til at føle sig klemt, lyder det

Peter Pietras har sagt sin stilling op. Arkivfoto

Peter Pietras har sagt sin stilling op. Arkivfoto

"Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele, at Læsøs kommunaldirektør gennem snart tre år, Peter Pietras, har valgt at opsige sin stilling".

Det skriver borgmester Karsten Nielsen i en pressemeddelelse.

- Kommunaldirektøren ønsker ikke, at en sag om et mindre 50 år gammelt skur, på en af ham netop erhvervet sommerhusgrund, skal få medarbejdere i Læsø Kommunes administration til at føle sig klemt - heller ikke selvom sagen er behandlet uden for Læsø af Frederikshavn Kommune og nu er i Planklagenævnet, lyder det.

- Efter Nordjyskes udlægning af sagen har kommunaldirektør Peter Pietras valgt at stille sin stilling til rådighed, ikke mindst for at bekræfte sin klare holdning til, at arbejdsmiljøet altid bør være øverst på dagsordenen. En ambition, som vi på Læsø Kommune helt tydeligt har kunnet genkende.

Kommunaldirektøren har indvilget i at fortsætte på posten, indtil Læsø Kommune har rekrutteret en ny direktør.

- Læsø Kommune ønsker at takke Peter Pietras for en fornem og utrættelig indsats for kommunen, hvor rigtig mange positive resultater er blevet nået. Han vil i høj grad blive savnet på kommunekontoret, runder Karsten Nielsen af.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.