Dykkerulykke i Nordjylland: Ældre mand druknet

Den afdøde er en 75-årig mand

Både redningshelikopter og lægehelikopter var til stede, da en 75-årig mand torsdag omkom i en drukneulykke i udfor Rødhus Klit.  <i>Foto: Peer Fredborg</i>

Både redningshelikopter og lægehelikopter var til stede, da en 75-årig mand torsdag omkom i en drukneulykke i udfor Rødhus Klit.  Foto: Peer Fredborg

BIRKELSE:En 75-årig mand fra Birkelse døde torsdag i en drukneulykke i havet ud for Rødhus Klit. Ulykken skete i forbindelse med dykning, oplyser Nordjyllands Politi. Mandens pårørende er underrettet. 

- De var to dykkere af sted, og den ene af de to blev pludselig væk i vandet. Det var makkeren, som slog alarm, fortæller vagtchef Mads Hessellund, Nordjyllands Politi. 

Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 10.20.

Der blev med det samme sendt politi og redningsmandskab til stedet, ligesom redningshelikopteren også blev sendt i luften. 

Kort tid efter, at der var slået alarm, fik mandskabet i redningshelikopteren øje på en livløs person i vandet. Den ældre mand blev bjærget og efterfølgende erklæret død på vej til sygehuset, oplyser Mads Hessellund.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.