Danmark

Juledage højsæson for fitnessindmeldelser

Danskernes motionstrang begynder allerede, så snart den sidste julesnaps er skyllet ned. fitness dk oplever lige nu en mærkbar stigning i medlemsindmeldelser

Foto: Jesper Thomasen

Foto: Jesper Thomasen

DANMARK:Julen har de fleste danskere brugt på at mæske sig i tunge kalorier, og den adfærd ser ud til at være utilfredsstillende for mange os. I hvert fald rejser mange tusinde danskere sig næsten bogstavelig talt fra julebordet for at gå ned i det lokale fitnesscenter.

fitness dk, der er en af landets største fitnesskæder med 47 centre rundt om i Danmark, oplever netop nu en voldsom stigning i antallet af nye medlemmer. En stigning, som tenderer den, der ikke overraskende sker i de første uger af et nyt kalenderår.

- Vi kan konstatere, at danskerne efter en juleperiode er så motiverede for at træne, at de i år dropper julehyggen mellem jul og nytår for at melde sig ind i et fitnesscenter, fortæller Christian Rau, der er salgs- og marketingdirektør hos fitness dk.

Mange indmeldelser i januar

Motionsmåned

Selvom december slutter med mange nye fitnesshungrende danskere, er det dog stadig forventningen, at der kommer gang i tilmeldingerne i den traditionelle motionsmåned nummer et - nemlig januar.

- Et nyt år skaber en masse nytårsforsætter, og dér er motion højt på listen, og det vil det sandsynligvis også være i 2017. Vi forventer, at vi, ligesom vi plejer, vil få en pæn vækst i antallet af nye medlemmer på et femcifret antal i januar, hvor vi i andre måneder ligger på et lavere niveau, mener direktøren.

Ifølge fitness dk vil danskerne især efterspørge personlige trænere, når de begiver sig ned i fitnesscentret. Den personlige og evidensbaserede træning har for alvor grebet danskerne de seneste par år, pointerer Christian Rau.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.