Mand omkommet i brand

Mandlig beboer i hus omkom fredag morgen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DRONNINGLUND:En 44-årig mand omkom tidlig fredag morgen ved en brand i sit hus i Dronninglund.

Kort før klokken halv-fem opdagede naboer, at det stod flammer op fra taget på et hus på Tranebærvej i Dronninglund.

Branden var meget voldsom, og under brandslukningen fandt brandfolkene liget af den 44-årige mandlige beboer inde i huset.

- Da vi fik alarmen, var det med besked om, at det brændte gennem taget. Det betyder, at slukningsarbejdet overvejende kommer til at foregå ude fra, fordi det er vanskeligt at sende folk ind i huset af sikkerhedsmæssige årsager, forklarer Jens Anker Gere, indsatsleder ved beredskabet i Brønderslev Kommune.

Indsatslederen oplyser, at to røgdykkerhold fra brandvæsnet i Dronninglund forsøgte at komme ind i huset, men de blev trukket ud igen på grund af brandens voldsomhed.

- På grund at tidspunktet for branden, har den fået lov at udvikle sig, og da den bliver opdaget, har det formentlig brændt i noget tid, siger Jens Anker Gere.

Der var dog ikke på noget tidspunkt risiko for, at branden kunne sprede sig til de omkringliggende huse, oplyser indsatslederen.

På grund af de store brandskader har det endnu ikke været muligt at fastslå, hvordan ilden opstod i huset. Det skal politiets teknikere nu forsøge at finde ud af.

De pårørende til den 44-årige er nu underrettet, og der er ikke tegn på, at ilden er påsat, oplyser Nordjyllands Politi.

Fredag morgen var politi og brandfolk stadig på brandstedet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.