Martin var med til at redde liv

Den opmærksomme strandgæst gav en hånd med, da en 67-årig livløs mand skulle hives op af Vesterhavet

Martin Beck fra Jyllinge på Sjælland hjalp med at redde den bevidstløse mand op fra vandet. Foto: Daniel Bygballe

Martin Beck fra Jyllinge på Sjælland hjalp med at redde den bevidstløse mand op fra vandet. Foto: Daniel Bygballe

LØKKEN:Søndag aften var 67-årig mand tæt på at drukne i Vesterhavet ud for stranden i Løkken. TrygFondens kystlivreddere var dog på pletten og fik reddet den livløse mand op af vandet.

Det var dog ikke helt uden hjælp, at livredderne fik hevet den livløse mand op af vandet. Martin Beck fra Jyllinge på Sjælland er på ferie i Løkken med sin familie og var tilfældigvis til stede på stranden søndag aften.

- Lige pludselig sprang en af livredderne i vandet, og i starten kunne vi ikke helt se, hvad der skete. Men jeg fik så øje på den her livløse mand, der lå med ryggen opad i vandet, og så sprang jeg bare i vandet for at hjælpe med at få ham op på stranden, siger han.

I mellemtiden var en ambulance blevet tilkaldt, og ambulanceredderne fik liv i manden igen. Martin Beck lægger ikke skjul på, at det var en skræmmende situation.

- Først tænkte jeg, at det kunne da ikke være rigtigt, at det skulle ske lige foran øjnene på mig. Jeg blev selvfølgelig chokeret, men jeg var bare glad for at kunne hjælpe, siger Martin Beck.

TrygFondens kystlivreddere anbefaler på det kraftigste, at badegæster bader inden for det afmærkede område mellem to flag tæt på kystlivreddertårnet - og det var lige præcis, hvad den 67-årige mand havde gjort.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden