Mors-Thy siger farvel til to spillere

Nickolei Jensen og Lasse Justesen stopper til sommer

David Højmark
Det blev kun til to sæsoner i Mors-Thy Håndbold for Nickolei Jensen. Arkivfoto: Peter Mørk
Mors-Thy håndbold 12. februar 2018 12:00 - Opdateret 13. februar 2018 07:32

MORS-THY: Nickolei Jensen og Lasse Justesen er i gang med deres sidste sæson i Mors-Thy Håndbold.

Til sommer udløber begge spilleres kontrakt, og Mors-Thy oplyser i en pressemeddelelse, at såvel bagspiller Jensen som højrefløj Justesen ikke fortsætter i klubben.

- De er begge et par gode fyre, som vel nok er blevet en smule klemt, fordi andre spillere på deres positioner ganske enkelt har præsteret på meget højt niveau. Mors-Thy Håndbold takker begge for indsatsen i den blå trøje og ønsker held og lykke fremover, lyder det fra sportschef Henrik Hedegaard.

Både Nickolei Jensen og Lasse Justesen kom til Mors-Thy inden sidste sæson. Nickolei Jensen, der har en fortid som ungdomsspiller i HF Mors, kom til klubben fra Skive fH, hvor han i flere sæsoner havde været en stor profil.

I sin første sæson hos Mors-Thy blev det til 76 scoringer, selv om han også måtte undvære en del af sæsonens kampe som følge af en skade. I denne sæson har han i efteråret vikarieret på stregen for den skadede Asbjørn Madsen.

Lasse Justesen, der i 2016 skiftede til Mors-Thy fra HC Midtjylland, har især i denne sæson siddet meget på bænken og set Lasse Pedersen erobre spilletiden på højre fløj.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...