Oplev Livredder Patruljen ved Sæby Havn

Specialuddannede reddere demonstrerer udstyr

12. juli kl. 11 kan du møde livredderne på Sæby Havn. Foto: Tryg Fonden.

12. juli kl. 11 kan du møde livredderne på Sæby Havn. Foto: Tryg Fonden.

SÆBY:Tag børnene i hånden, morfar under armen eller kig forbi med kæresten, når Livredder Patruljen besøger Sæby Havn 12. juli.

Her vil Tryg Fondens specialuddannede livreddere demonstrere deres livredderudstyr og fortælle, hvordan du bedst passer på dig selv og dine nærmeste, når I skal nyde sommeren på og ved vandet. Og der er både lege og konkurrencer med på programmet.

Små og store får gode råd til, hvordan de færdes sikkert i det våde element og du kan se, hvordan man bjærger en person op fra vandet og giver livreddende førstehjælp. Du kan også få lov til selv at give hjertemassage på en dukke, få et kig på livreddernes redningsbåd og en specialudstyret livredderbil eller selv hjælpe med at redde en person op af havnen.

Livredder Patruljen tager hver sommer rundt i landet.

- Vi oplever hvert år, at danskerne er glade for at få råd til, hvordan de bedst passer på sig selv og hinanden, når de skal ud at nyde vandet. Blandt sejlere vil mange drukneulykker kunne undgås, hvis man husker redningsvest og undlader at drikke alkohol, når man sejler, akkurat som man gør, når man kører bil. Hvert år kommer det bag på mange forældre, at det er bedst at være i vandet sammen med børnene og ikke bare holde øje fra vandkanten, hvor man let bliver distraheret, fortæller René Højer fra Tryg Fonden

Livredder Patruljen er en del af TrygFonden Kystlivrednings knap 200 specialuddannede livreddere, der passer på badegæsterne på 36 strande og havnebade i Danmark. I år lægger de vejen forbi 153 forskellige strande og havne.

Første gang livredderne tog på turné rundt i sommerlandet for at oplyse om bade- og vandsikkerhed var i 1998.

Mød dem på Sæby Havn 12. juli kl. 11.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden