Moderaterne blev advaret om nordjysk folketingsmedlem

Lokalbestyrelsesmedlem forsøgte allerede i løbet af valgkampen at advare internt i Moderaterne om, at den nu folkevalgte Kristian Klarskov ikke nødvendigvis var den store erhvervssucces

Valgfest for moderaterne i Shoppen i City Syd. Kristian Klarskov Aalborg d. 01.11 2022 <i>Foto: Torben Hansen</i>

Valgfest for moderaterne i Shoppen i City Syd. Kristian Klarskov Aalborg d. 01.11 2022 Foto: Torben Hansen

NORDJYLLAND:Tirsdag kunne Jyllands-Posten fortælle, at folketingsmedlem Kristian Klarskov ikke er den succesfulde iværksætter, som hans parti Moderaterne har fremstillet ham som.

Senere tirsdag kunne Politiken så følge op og fortælle, at der allerede i løbet af valgkampen blev advaret internt i partiet om netop det.

Ifølge avisen sendte tidligere medlem af Moderaternes bestyrelsesmedlem i Nordjyllands Storkreds Eva Lund Eriksen en mail til den nordjyske kredsformand, Rasmus Larsen. Ifølge Eva Lund Eriksen svarede kredsformanden hende aldrig.

Eva Lund Eriksen sendte mailen, efter hun til et kundemøde havde mødt undren over, at Kristian Klarskov var opstillet som kandidat for Moderaterne.

- Han siger Kristian aldrig er lykkedes med noget, og at iværksætteriet er minimalt, at de 2 sidste firma'er regnskab består af kr 0. Han har flere konkurser bag sige. Kan godt blive noget skidt når han siger han har startet mange arbejdspladser i Nordjylland, hvis det ikke passer, står der ifølge Politiken i mailen til kredsformanden.

Eva Lund Eriksen fortæller, at hun først havde skrevet til Mohammad Rona, der ligeledes var kandidat for Moderaterne i Nordjylland.

- Men han ville selvfølgelig ikke røre ved det, for de var jo konkurrenter, siger hun til Politiken.

Nordjyske har tirsdag forsøgt at få fat i Kristian Klarskov og Rasmus Larsen. De er ikke vendt tilbage.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.