Lucas Andersen efter klø: Jeg prøver at presse mig selv

AaB-kaptajnen spillede 45 minutter, men kunne ikke gøre en forskel, da superligaholdets reserver tabte klart til Randers FC

Foto: Lars Pauli <i>Foto: Lars Pauli</i>

Foto: Lars Pauli Foto: Lars Pauli

FODBOLD:Lucas Andersen spillede de første 45 minutter, da AaB mandag mødte Randers FC på hjemmebane i Reserveligaen. Et opgør, som gæsterne vandt hele 4-0 - efter 1-0 ved pausen.

Selvom AaB først for alvor faldt sammen som hold, efter at Lucas Andersen var gået ud, formåede AaB-anføreren dog heller ikke at gøre nogen forskel, da han var på banen.

- Vi manglede lige den sidste kvalitet i at få skabt nogle flere chancer, mens vi ikke helt havde styr på Randers' dybdebolde. Det var også den måde, de fik straffespark på, forklarer Lucas Andersen om gæsternes føringsmål.

Fysisk er AaB-profilen i klar fremgang efter den fiberskade, der ramte ham i sommerens pokalfinale. Han spillede 20 minutter af søndagens superligakamp mod SønderjyskE og følte sig stadig frisk til 45 minutters indsats dagen derpå.

- Det var fint at få lidt flere minutter i benene. Det føles fint, så jeg prøver at presse mig selv til at yde det maksimale og få tilbagelagt en masse meter og højintense løb. Så kommer spillet med bolden også stille og roligt, mener Lucas Andersen.

Hvor mange minutter han kan spille på søndag, hvor AGF kommer på besøg på Aalborg Portland Park i Superligaen, tør han dog ikke spå om.

- Det er op til trænerne, men jeg føler mig klar til at give den en tand mere end de 45 minutter, det blev til i dag, slutter Lucas Andersen.

Se billederne fra mandagens kamp:

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kampfakta

AaB - Randers FC 0-4 (0-1)

Mål: 0-1 Tobias Klysner (27. minut), 0-2 Tosin Kehinde (57. minut) 0-3 Björn Kopplin (straffe, 67. minut), 0-4 Karl Leth (88. minut)

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden