Stilstand i Dueholm Klosterpark

Det har vist sig sværere end forventet at få solgt ud af grundene med den fine beliggende i Nykøbing

Frederik Siiger
Oversigt over de solgte grunde i Dueholm Klosterpark. Striben af solgte grunde er ejet og udlejet af Ejendomsselskabet Salling. Foto: www.dueholmklosterpark.com
Morsø 13. juli 2016 12:02 - Opdateret 13. juli 2016 13:42

NYKØBING: - Vi har gang i et par projekter, men jeg vil sige, at der er gået stilstand og sommerferie i tingene lige nu, siger daglig leder i Dueholm Klosterpark Henning Christensen.

1. maj 2013 overtog Dueholm Klosterpark A/S grunden efter det gamle slagteri, og forventningerne var dengang store til byggegrundene i forskellige størrelser med udsigt ud over fjorden.

Af de 33 grunde, som er placeret i første, anden og tredje række i forhold til fjorden, er det lykkedes at sælge seks i alt. 26 grunde er dermed stadig til salg. Dertil kommer de fem punkthuse, hvoraf kun et enkelt er blevet solgt.

- Vi havde en forventning om, at grundene ville blive revet væk, og det må vi erkende ikke har været tilfældet. Der har været interesse, men den bliver ofte bremset af, at mulige købere først skal have solgt deres nuværende bolig, siger Henning Christensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...