Travlhed hos livredderne

Brandmand, eftersøgning og bortdrevne havdyr

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BLOKHUS:Det er blevet højsommer, og der er industriferie. Det betyder, at der er utroligt mange mennesker på stranden. Det giver også ekstra travlhed for livredderne på stranden i Blokhus. I den forgangene uge fandt livredderne en livløs person to kilometer syd for redningstårnet. Livredderne var blevet kontaktet af SOK (Søværnets Operative Kommando) og blevet bedt om at lede efter en efterlyst person i Blokhus. Efter to timers intens eftersøgning fandt man en livløs person i vandet. Det var en 64-årig mand. Han blev kørt til Aalborg Universitetshospital, men døde.

Livredderne har også brugt en del tid på at finde forældre til børn, som er blevet væk på land. Der bliver fortsat ydet assistance til personer som har været for tæt på en brandmand i vandkanten og til behandling af rifter. Der bruges også tid på at bjærge badedyr, som er drevet til havs, fordi redderne ikke ved, om der er børn med!

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden