DF har valgt sin spidskandidat

Liselotte Lynge Jensen topper partiets liste - og er nu også formand for partiet i Vesthimmerland

Liselotte Lynge Jensen, som her er i gang med at hænge plakater op til kommunalvalget i 2017, topper DFs liste til efterårets kommunalvalg i Vesthimmerland. Arkivfoto

Liselotte Lynge Jensen, som her er i gang med at hænge plakater op til kommunalvalget i 2017, topper DFs liste til efterårets kommunalvalg i Vesthimmerland. Arkivfoto

Når Dansk Folkeparti i Vesthimmerland går til kommunalvalg i november, bliver det med Liselotte Lynge Jensen, Løgstør, som lokal spidskandidat.

Så meget ligger fast, efter at de lokale DFere netop har været samlet til kombineret generalforsamling og opstillingsmøde.

Hvem der skal supplere det nuværende byrådsmedlem på kandidatlisten, står fortsat åbent.

Nye interesserede er fremdeles velkomne til at henvende sig til den lokale DF-bestyrelse og forhøre sig om mulighederne for at komme med på listen.

Formand Niels Peter Hougaard kunne i øvrigt på generalforsamlingen se tilbage på et usædvanligt stille corona-år, hvor det kun lykkedes at gennemføre et enkelt arrangement: en EU-debat i Lanternen i Løgstør med DFs Peter Kofod og Venstres Søren Gade.

I det kommende år overtager Liselotte Lynge Jensen formandsposten.

Niels Peter Hougaard, Trend, træder et skridt tilbage for fremover at varetage posten som næstformand.

Jeff Emanuel Larsen, Aars, er både kasserer og sekretær, og derudover består bestyrelsen af Helene Nordman, Farsø, og Mads K. Jensen, Løgstør – med Mette Møller Pedersen og Bodil Kollerup Jensen som suppleanter.

Generalforsamlingen var i øvrigt præget af en hyggelig stemning som altid, forlyder dét.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden