- Vores pasningsspil er under al kritik

Kenneth Emil Petersen var ikke tilfreds med onsdagens indsats

Superliga: FC København-AaB.   Onsdag den 20.maj (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2015)

Superliga: FC København-AaB. Onsdag den 20.maj (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2015)

KØBENHAVN:AaB blev overmatchet af FCK onsdag aften. Nordjyderne haltede bagefter i mange af spillets facetter og tabte fortjent 1-0.

- Jeg er skuffet. Vi leverer ikke det, vi kan. Vi er for sløve i tanke og handling og har for mange fejlafleveringer. Alligevel har vi vel egentlig skabt de chancer, som egentlig gør, at vi burde kunne komme herfra med point, men sådan skulle det ikke være i dag, siger Kenneth Emil Petersen, der bar anførerbindet, fordi Rasmus Würtz var ude med karantæne.

FCK var ramt af mange skader, og derfor havde de forsvarende mestre håbet, at de kunne spille lige op med københavnerne. Men sådan gik det slet ikke.

- Jeg ved ikke hvorfor. Jeg kan bare konstatere, at vores pasningsspil er under al kritik, og det skal det ikke være, hvis vi skal spille den fodbold, vi står inde for, siger Kenneth Emil Petersen.

Han og holdkammeraterne har nu tabt to kampe i streg. Først på hjemmebane mod OB med 2-0 og nu med 1-0 i Parken. De bolsjestribede skal derfor forsøge at rejse sig før næste opgør, som er på tirsdag, hvor Esbjerg fB gæster NORDJYSKE Arena.

- Vi er fortrøstningsfulde og går ikke væk fra vores koncept, som er at spille fodbold, men det er klart, at vi skal løfte vores niveau gevaldigt, hvis vi skal have point næste gang, siger forsvarsspilleren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.