Borgermøde i asylcenterets tegn

På borgermødet 25. november vil borgere få mulighed for at lufte eventuelle bekymringer om det nye asylcenter

Det første hold asylansøgere er ankommet til Mors. Onsdag 25. november er der borgermøde i Nykøbing Hallen om det nye asylcenter.Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Det første hold asylansøgere er ankommet til Mors. Onsdag 25. november er der borgermøde i Nykøbing Hallen om det nye asylcenter.Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

NYKØBING:Når Morsø Kommune inviterer til borgermøde onsdag 25. november om det nye asylcenter, vil både chefen for Asylcenter Vesthimmerland, Torben Gregersen, borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) og formand for socialudvalget Michael Dahlgaard (D) være til stede.

- På mødet kommer Udlændingestyrelsen med et oplæg, og derefter vil centerchef Torben Gregersen komme med et oplæg, fortæller Lars Vestergaard fra Vesthimmerland Asylcenter.

Mødet vil især handle om de bekymringer borgerne har.

- Der er ikke to asylcentre i Danmark, der er ens. Vi tager jo hensyn til de lokale forhold. Hvis et asylcenter ligger i et tæt beboet område, er der andre regler for, hvornår der skal være ro, end hvis det lå ude på en mark. Vi kender ikke de lokale forhold, derfor er det vigtigt med en dialog med de lokale, forklarer Lars Vestergaard.

Spørgsmål om det praktiske omkring asylcenteret vil Asylcenter Vesthimmerland stå for, mens borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) og formand for socialudvalget Michael Dahlgaard (D) vil svare på spørgsmål af politisk karakter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.