200 gæster skreg: Kristian havde ild i kokkehuen

I podcast-serien "Pod og Pande" kommer de medvirkende kokke og restauratører blandt meget andet ind på den største bommert, de har lavet i et køkken

Kristian Rise er direktør for Bryghuset Vendia og har en lang karriere bag sig som kok og køkkenchef. I "Pod og pande" laver han stegt fisk med mættet hollandaise og marinerede kål. Foto: Jens Otto Barsøe

Kristian Rise er direktør for Bryghuset Vendia og har en lang karriere bag sig som kok og køkkenchef. I "Pod og pande" laver han stegt fisk med mættet hollandaise og marinerede kål. Foto: Jens Otto Barsøe

MAD:Der er mange dygtige kokke og store madoplevelser i Nordjylland. I NORDJYSKE Mediers podcast-serie "Pod og pande" møder vi kokke og restauratør...

Vil du læse videre?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.